КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

Изключително доволни сме – безсънните нощи драстично намаляха, а и са изключително удобни за прием. Препоръчвам с две ръце!

Биляна Милкова
Осадент

Продуктът е чудесен, много съм доволна. Препоръчвала съм го на приятелки и те са оставали много доволни. Най-важното е, че няма вредни съставки, които да ме притесняват, защото не искам да има ефект за сметка на здравето на детето и при този продукт е точно така!

Веселина Цветкова
Осадент

Ние също сме ги ползвали и определено имаше ефект. Доволни сме и ги препоръчвам!

Лора Манова
Осадент

При първото ни дете разбирахме, че се е появило ново зъбче едва когато го видим, но при второто ситуацията не беше същата – повишена температура, раздразнителност, отказ да се храни…
Благодарение на Осадент успяхме да облекчим симптомите на никнещи зъбки при малкото ни детенце.
Затова и препоръчвам с две ръцe Осадент пилули!

Радиана Чоранова
Осадент

Изключително съм доволна от Осадент пипули и препоръчвам за спокойния растеж на зъбките при децата!!! Бързо действие и спокойствие за децата, облекчава болката и успокоява!!!

Десислава Владимирова
Осадент

Много съм доволна! Препоръчани ми бяха от педиатъра. Хомеопатични са. Използвах ги и при двете си дечица. Определно имаше ефект. Спряха безсъниите нощи и през деня беше по-спокойно. Мисля, че и вкуса се харесваше от мъниците. Хубавото е, че не съдържат захар и лидокаин, както са голяма част от гелчетата. Препоръчвам Осадент!

Юлия Андреева
Осадент

И за двете си деца, като бебета, съм предпочитала лечението с хомеопатия. Пробвах няколко неща, но това определено помогна и ни спести доста безсънни нощи.

Виктория Парладийска
Осадент

Изключително много съм доволна. Препоръчвам сега ги ползвам и с 3-то ми детенце и не съжалявам. Много я успокоява.

Маги Атанасова
Осадент

Използвахме го с голямата ми дъщеря преди 8 години носеха ми го от Германия, много ни помогна. Сега го взимам от аптеката до нас за мъничката. ;* Благодаря, че ви има!

Юлия Петрова Тачева
Осадент