КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

Страшно доволна съм от пилулите Осадент, голямо успокоение при появата на първите 2 зъбчета 😁 ще пробваме и гелчето 💛

Полина Иванова
Осадент пилули

Доволни сме, използвах ги и при по-голямото дете! Препоръчвам ги!❤💙

Станимира Стоянова
Осадент пилули и Осадент гел

Без да преувеличавам – аз съм най-големият ви фен! През първата ни криза – коликите, преминахме неусетно благодарение на Осанит колик пилули, а сега се радваме на безпроблемно никнене на зъбки благодарение на Осадент гел за зъбки. Гелчето е наистина вълшебно, действа моментално, като плюс отчитам липсата на лидокаин.

Ина Николова
Осадент гел за зъби

Давам ги на сина ми и наистина първите два зъба излезнаха неусетно. Препоръчвам с две ръце този продукт! 

Петя Иванова-Ганева
Осадент пилули

Най-добрият приятел на бебето при никнещи зъби! Каката все още ги обича въпреки, че е почти на 3 години и сега не знам за бебо как ще ги опазя…

Анита Антонова
Осадент пилули

При нас коликите започнаха още на 8 ден и продължиха дълго време, до към 5-6 месец… Признавам, че в началото опитвах различни подходи и средства, докато не открих Осанит колик пилули. Единствено с Осанит успявах да я успокоя, като постоянно масажирахме и загрявахме коремчето, правихме и упражнения с крачетата.

Шуки Боризанова
Осанит Колик пилули

Близка приятелка ми препоръча Осанит колик пилули.
Само след няколко дневна употреба на Осанит плачът и спазмите на бебчо намаляха, а след седмица изчезнаха напълно.
Много съм доволна, затова и препоръчам с две ръце Осанит Колик Пилули!

Ина Николова
Осанит Колик пилули

И гелът, и пилулите са страхотни. Ползвах ги с дъщеря ми и със сина ми ги ползвам отново!!!
… И пилулите за колики са страхотни. От всички препарати само с тях видях ефект!

Симона Симеонова
Осадент & Осанит

Препоръчани ми бяха от педиатъра. Определно има ефект.
Много сме доволни.❤️
Препоръчвам с две ръце!❤️

Ирена Жекова
Осадент

Препоръчвам горещо Осадент пилули. С тях малкия не усети кога му поникнаха зъбките. Много е ефикасно 🔝🔝🔝

Ивета Йорданова
Осадент

От година и два месеца не бяхме спали цяла вечер. Снощи се случи, чудото! От два дни ползваме пипулите. Ефекта е страхотен! Благодаря ви!

Сем. Лазарови
Осадент

Най-добрите! Моя мъник с нетърпение чака с отворена уста като ги покажа. Найстина действат. Няма конкуренция за тях в пазара пред други.

Елена Захова
Осадент

Моя приятелка ми препоръча Осанит колик пилули, след като изпробвах всякакви бабини неща за облекчаване на коликите. Не ги отричам, но те са временна помощ при коликите.
Осанит Колик Пилули е хомеопатичен лекарствен продукт. Препоръчвам го с две ръце, защото наистина помогна на моето момче да спи спокойно и да бъде усмихнат, когато е буден.

Венета Боринарова
Осанит Колик пилули

Както повечето майки и аз се сблъсках със състоянието – колики. Интересувах се много как и с какво да помогна на моето бебче.
Наясно съм, че коликите не са болест, а състояние на неудържим плач на иначе здравото бебе. Педиатърката ни изписа Осанит колик.
Само след няколкодневна употреба на Осанит колик плачът и нарушенията на съня намаляха, а след още няколко дни на прием изчезнаха напълно.
Препоръчам хомеопатичният продукт Осанит Колик Пилули.

Лидия Александрова
Осанит Колик пилули

Изключително доволни сме – безсънните нощи драстично намаляха, а и са изключително удобни за прием. Препоръчвам с две ръце!

Биляна Милкова
Осадент

Продуктът е чудесен, много съм доволна. Препоръчвала съм го на приятелки и те са оставали много доволни. Най-важното е, че няма вредни съставки, които да ме притесняват, защото не искам да има ефект за сметка на здравето на детето и при този продукт е точно така!

Веселина Цветкова
Осадент

Ние също сме ги ползвали и определено имаше ефект. Доволни сме и ги препоръчвам!

Лора Манова
Осадент

При първото ни дете разбирахме, че се е появило ново зъбче едва когато го видим, но при второто ситуацията не беше същата – повишена температура, раздразнителност, отказ да се храни…
Благодарение на Осадент успяхме да облекчим симптомите на никнещи зъбки при малкото ни детенце.
Затова и препоръчвам с две ръцe Осадент пилули!

Радиана Чоранова
Осадент

Изключително съм доволна от Осадент пипули и препоръчвам за спокойния растеж на зъбките при децата!!! Бързо действие и спокойствие за децата, облекчава болката и успокоява!!!

Десислава Владимирова
Осадент

Много съм доволна! Препоръчани ми бяха от педиатъра. Хомеопатични са. Използвах ги и при двете си дечица. Определно имаше ефект. Спряха безсъниите нощи и през деня беше по-спокойно. Мисля, че и вкуса се харесваше от мъниците. Хубавото е, че не съдържат захар и лидокаин, както са голяма част от гелчетата. Препоръчвам Осадент!

Юлия Андреева
Осадент

И за двете си деца, като бебета, съм предпочитала лечението с хомеопатия. Пробвах няколко неща, но това определено помогна и ни спести доста безсънни нощи.

Виктория Парладийска
Осадент

Изключително много съм доволна. Препоръчвам сега ги ползвам и с 3-то ми детенце и не съжалявам. Много я успокоява.

Маги Атанасова
Осадент

Използвахме го с голямата ми дъщеря преди 8 години носеха ми го от Германия, много ни помогна. Сега го взимам от аптеката до нас за мъничката. ;* Благодаря, че ви има!

Юлия Петрова Тачева
Осадент