Полезно

Педиатрите казват, че коликите са малка неприятност за детето, която се превръща в огромен проблем за родителите. Лекарите са наясно, че плачът и спазмите на мъничето със сигурност ще отминат, но са нужни време и търпение. Как по-леко да понесете този период ще научите в нашата рубрика „Полезно“ чрез съветите, които публикуваме.

В помощ ще ви бъдат два калкулатораза нормите на растеж и за съня на рожбата ви. Данните от тях ще са ви полезни в общите усилия за укрепване здравословното състояние на вашето дете.

8 съвета към новите татковци

Новите татковци имат проблем с публичния си имидж. Често ги възприемат като несръчни и бездарни, с вродените естествени родителски способности на бобена консерва.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Може ли кърменето да предизвика колики?

Усещате го, когато го чуете! Протяженият плач на бебето, който крещи… Следват коликите! Всеки, който се е сблъскал с колики при бебето си, или е бил около плачещо бебе, знае за стреса, който заобикаля тази медицинска мистерия.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Техники за масаж и гимнастика на бебето при колики

Кърмата е първата храна, с която малкото ни съкровище се сблъсква, но стомахчето му се нуждае и от време, за да свикне с нея. Моториката на бебето, работата на стомаха и дихателната система, всички тези неща влияят върху процеса на храносмилането.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ