Осанит колик пилули

Осанит Колик пилули

При първи симптоми на бебешки колики!

 
Специално разработен, за да подпомогне по-лесното преминаване на вашето бебе през периода на колики. Изключително ефективен е за облекчаване на коликите и болката в червата, успокоява подутия корем и подпомага отделянето на излишните газове.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Осадент пилули

Осадент пилули

Първи тръпки при първи зъбки!

 
Специално предназначен за най-малките. Комбинацията от пет доказани хомеопатични съставки действа усилено, като не само премахват болката и повишената раздразнителност, водещи до плач, но също действа противовъзпалително и ускорява растежа на зъбките.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Осадент растителен гел за зъби

Осадент гел за зъби

Гел с локално действие

 
Осадент, под формата на гел е надеждно средство за незабавно справяне с болката и възпалението при никнене на първите млечни зъбки. Гелът има приятен охлаждащ ефект, който действа успокояващо, грижи се за раздразнените венци по време на израстването на първите зъби и може да облекчи този процес.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

Най-добрите! Моя мъник с нетърпение чака с отворена уста като ги покажа. Найстина действат. Няма конкуренция за тях в пазара пред други.

Елена Захова
Осадент

Моя приятелка ми препоръча Осанит колик пилули, след като изпробвах всякакви бабини неща за облекчаване на коликите. Не ги отричам, но те са временна помощ при коликите.
Осанит Колик Пилули е хомеопатичен лекарствен продукт. Препоръчвам го с две ръце, защото наистина помогна на моето момче да спи спокойно и да бъде усмихнат, когато е буден.

Венета Боринарова
Осанит Колик пилули

Както повечето майки и аз се сблъсках със състоянието – колики. Интересувах се много как и с какво да помогна на моето бебче.
Наясно съм, че коликите не са болест, а състояние на неудържим плач на иначе здравото бебе. Педиатърката ни изписа Осанит колик.
Само след няколкодневна употреба на Осанит колик плачът и нарушенията на съня намаляха, а след още няколко дни на прием изчезнаха напълно.
Препоръчам хомеопатичният продукт Осанит Колик Пилули.

Лидия Александрова
Осанит Колик пилули
ПОЛЕЗНО