Първи зъбки – опитът на българските майки

Изникването на първите зъбки е предизвикателство както за бебетата, така и за техните родители. Сърцето на всеки родител се къса, докато гледа как детето му страда и се превива от болка и плач, докато зъбките пробиват през венците. Много родители се самообвиняват, че не могат да намерят незабавно облекчение на болката. Но благодарение на продукти като Осадент гел и Осадент пилули, много родители най-накрая намират така желаното спокойствие и облекчение за бебето.

Разговаряхме с няколко майки, които са използвали Осадент гел и Осадент пилули и събрахме техните кратки истории с щастлив край.

36-годишната Моника споделя своя опит с Осадент гел: „Дъщеря ми изпитваше толкова силна болка от никненето на зъбките, че домът ни се беше превърнал в малко психиатрично отделение. Аз и мъжът ми се лутахме напред-назад, недоспали и изнервени, че нищо не ѝ помага. Лутахме се между бабини илачи, съвети на други родители, опитахме и няколко различни продукта от аптечната мрежа. Нищо не помагаше! Моя приятелка ми препоръча Осадент гел и най-накрая малката намери облекчение и плачът силно намаля. Гелът ѝ донесе незабавно облекчение, а и изглежда, че вкусът му ѝ харесва. На мен пък ми харесва, че не съдържа лактоза или спорни съставки като лидокаин. Сега го препоръчвам на други мои приятелки, които се сблъскват с никненето на зъбките.“

Стефани пък ни споделя своя опит с Осадент пилули, казвайки: „Дълго време се колебаех дали да дам на детето си пилулите, исках да мине през този период съвсем естествено, защото не вярвам много на хапчета и лекарства. Но вече бях на ръба на изтощението, а и сърцето ми се късаше, когато бебчо започне да плаче неутешимо. Опитах с Осадент пилули, защото е хомеопатичен продукт. Бях изумена от резултата. Не само донесоха бързо облекчение, но и помогнаха на детето ми да спи през нощта. Не мога да бъда по-благодарна за този продукт.”

Юлия е използвала и двата продукта, докато отглежда две деца: “Много съм доволна! Препоръчани ми бяха от педиатъра. Хомеопатични са. Използвах ги и при двете си дечица. Определено имаше ефект. Спряха безсънните нощи и през деня беше по-спокойно. Мисля, че и вкуса се харесваше на мъниците. Хубавото е, че не съдържат захар и лидокаин, както са голяма част от гелчетата. Препоръчвам Осадент!”

При Радиана никненето на зъбките е сложен процес, но след като се сблъсква с Осадент пилули, нещата стават по-лесни. “При първото ни дете разбирахме, че се е появило ново зъбче, едва когато го видим, но при второто ситуацията не беше същата. Страдаше от повишена температура, раздразнителност, отказваше да се храни. Благодарение на Осадент успяхме да облекчим симптомите на никнещи зъбки при малкото ни детенце. Затова и препоръчвам с две ръцe Осадент пилули!”

Елица ни споделя и нейния опит: “Осадент Пилули използвахме по предписание на педиатър. Искам да споделя, че съм много и изключително доволна. С първите два зъба беше страшно – хрема, кашлица, неспокоен сън. Започнахме прием при третото зъбче и не усетих следващите 4 как излязоха. Ако е имало някакво мрънкане и нервност, то е за ден-два, което е напълно поносимо. Все още не съм използвала гела, но не ми се и налагало към момента.“

Петя използва Осадент гел, защото не съдържа захар и няма риск от развитието на кариеси: ”Това беше едно от основните неща, които исках да избегна, много внимателно преглеждам съставките на всички продукти, които давам на детето си. Гелчето е наистина вълшебно, действа моментално, като плюс отчитам липсата на лидокаин.“

Като цяло отзивите за Осадент са изключително положителни. Родителите, които бяха опитали всичко останало, най-накрая намериха облекчение за никненето на зъбките при децата си. Гелът и пилулите съдържат естествени съставки като масло от лайка и карамфил, които се използват от векове за облекчаване на болката при никнене на зъби. Формулата е достатъчно нежна, за да се използва при кърмачета, но достатъчно ефективна, за да осигури незабавно облекчение.

Препоръчваме
Осадент растителен гел за зъби

Осадент гел за зъби

Гел с локално действие

 
Осадент, под формата на гел е надеждно средство за незабавно справяне с болката и възпалението при никнене на първите млечни зъбки. Гелът има приятен охлаждащ ефект, който действа успокояващо, грижи се за раздразнените венци по време на израстването на първите зъби и може да облекчи този процес.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Осадент пилули

Осадент пилули

Първи тръпки при първи зъбки!

 
Специално предназначен за най-малките. Комбинацията от пет доказани хомеопатични съставки действа усилено, като не само премахват болката и повишената раздразнителност, водещи до плач, но също действа противовъзпалително и ускорява растежа на зъбките.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Полезно